Ferdig farget garn fra det lille håndfargeriet

 

Tynn Silke Merino: Dette garnet er lett, mykt og utrolig drøyt! Faktisk er det så drøyt at til Løvlisjalet på bildet er det mer enn nok med ett hespe i hver farge! Her er det brukt fargene Naturhvit og Mørk Jeansblå. Og sjalet er 3,5 meter fra tupp til tupp! Florlett og mykt som en sky! 540 meter pr 100 gr. 

Oppskrift på sjalet finner du på www.strikkelisa.no Foto og design av Strikkelisa. Garnet bestiller du ved å finne fargene jeansblå og naturhvit nederst, og bestille en av hver i garntypen Tynn Silke Merino.

Tynn Fransk Merino: Et nytt garn hos oss her hos Ninapetrina og det er så mykt at man kan knapt tro det. Spenstig og luftig er det også. Ulla kommer fra en flokk med merino som hører til Sør i Frankrike og er en enestående europeisk merino som attpåtil er økologisk. Dette garnet er garantert kløfritt, du skal faktisk få pengene tilbake om det klør! 400 meter pr 100 gr.

Tynn Rosy Merino: Ninapetrinas populære maskinvaskbare merino (ikke superwash) som også er nydelig mykt, og tråden føles glattere enn f.eks Tynn Fransk Merino. 320 meter pr 100 gram.

Mellomtykk Merino: En litt grovere merino enn de typene som står over, men er svært godt egnet til ullbukser og ullgensere til barnehagebarn. Også godt egnet til halser, luer og votter. 208 meter pr 100 gr.

Tynn Bluefaced Leicester: Det superpopulære 2-trådete garnet laget av Bluefaced Leicester ull. En fiber som presterer å være både lodden og glansfull, samtidig som det er mykt og sterkt. Vidunder-ull. 300 meter pr 100 gr.

Tynn Norsk Lammeull: Også et nytt garn hos oss og et virkelig flott lammeullgarn spunnet av Hillesvåg Ullvarefabrikk (Vilje). Tørr, varm og lett ull fra lam av Norsk Hvit Sau. Ganske enkelt et supert garn til votter, kofter og sjal. 375 meter pr 100 gr.

 

Notat kl 10.00, 06.des.

Tusen takk til alle dere som er interessert i håndfarget garn fra meg! Det har vært en enorm pågang siden garnslippet åpnet. Jeg har helt fullt på lista over farger bestilt på forhåndsbestillingen. Så den er nå stengt. Ny sjanse blir mandag 18. des.

 

Ferdig farget og på lager

Garn som farges etter bestilling

 

Her kan du velge å bestille en spesiell farge, og velge blant opptil 6 ulike garntyper (se dem beskrevet over). Altså, se bort fra garntypen som står på artiklene under, bare gå inn på den fargen du liker - velg så den garntypen du vil ha og antall.

Ordre som inneholder både garn fra bestillingsvarer (de under) og ferdig fargede hesper (de over) vil sendes samlet når alt garnet er klart. Del bestillingen din i to hvis du vil ha det ferdige garnet sendt med en gang. 

FORHÅNDSBESTILLINGEN ER STENGT. ÅPNER VED NESTE GARNSLIPP 18.12.17 kl 20.00 MED NOEN NYE FARGER.