Garn til Rillestripeskjerfet fra Bladet Garn #2

Her er finner du garn til Rillestripeskjerfet av superflinke Elisabeth Steenks (aka _strikkelisa_) fra andre utgave av Bladet Garn. Dette er et evighetsskjerf som hun designet av et hespe Cheeky Merino Joy (Black Cat) og et hespe som er farget mørk i den ene enden og lys i den andre med gradvis skifte mellom de to ytterpunktene. Sistnevnte heter sølvrev! Oppskrifta fins kun i Bladet garn, andre nummer.

Inne på hver graderte farge har jeg lagt inn forslag til ensfarget kontrastfarge som passer til denne, men den følger ikke med. Slik blir det enkelt for deg å velge den bunnfargen du liker best.

Du trenger altså et hespe ensfarget og et hespe håndfarget for å strikke skjerfet.

 

OPPDATERING 06.04.17

Oi oi, folkens! Det ferdigfargede garnet vi la ut onsdagskveld er nå utsolgt (kun 1 hespe lys sølvrev igjen). Så utrolig hyggelig at dere likte skjerfet så godt! Siden det var over all forventning at garnet skulle gå så raskt så har jeg åpnet for at dere som er interessert i å strikke skjerfet kan legge inn forhåndsbestilling! Det ble også utsolgt for den lyse grå bunnfargen "isar pebble", den kan dere nå også forhåndsbestille. Den kommer omtrent samtidig som det håndfargede garnet. Jeg skal jobbe så raskt som jeg kan med å få det sendt til dere så snart som det lar seg gjøre! -Nina-

Foto: Elisabeth Steenks Rillestripeskjerfet er strikket av "Sølvrev" og Cheeky Merino Joy "Black Cat"

Kontrastfarger!

Bunnfarger!

Foto: Hanne-Mette Raae Her er det brukt "Aqua" og Cheeky Merino Joy "Isar Pebble"