Har du lyst til å designe i gradienter?

Jeg har lenge ønsket å lage en samling med design som viser frem det fantastiske med gradienter, og nå har jeg endelig bestemt meg for å ta steget. Jeg håper du har lyst til å være med å bidra med designforslag!

Drømmen min er å lage et oppskriftshefte som kan tilføre noe nytt og spennende til norsk strikkedesign. En samling med pene plagg og godt skrevne oppskrifter og fantastiske bilder. Med meg på laget har jeg invitert Elisabeth Steenks, også kjent som Strikkelisa. For i tillegg til å være strikkedesigner er hun også en dyktig fotograf og har et godt øye for detaljer, så dette tror jeg blir skikkelig bra!

Som utgangspunkt for kolleksjonen jeg håper vi kan lage sammen har jeg laget en inspirasjonstavle på Pinterest. 

Se inspirasjonstavla på pinterest her!

Jeg ønsker design på plagg til voksne, gjerne helårsplagg, plagg som kan brukes både ute og inne og gjennom flere sesonger. Du vil selvfølgelig få garnstøtte og mulighet til å sette sammen din egen gradient. Vi kan også bistå med hjelp og råd dersom du er en fersk designer, så ikke vær redd for å sende inn designforslag.

For å kunne vurdere din designidé trenger vi:

  • en skisse av hvordan plagget skal se ut. Tegn gjerne plagget liggende flatt og slik du tenker det vil se ut på en person. 
  • bilde av en prøvelapp eller liknende hvis det er spesielle strukturer eller mønsterstrikk som inngår i designet. 
  • en beskrivelse av hvordan plagget strikkes (ovenfra og ned, raglan eller rundfelling osv)
  • å vite hvilket av Ninapetrinas garn du ser for deg vil fungere med ditt design, og hvor mye du trenger og i hvilken farge. Du finner mer informasjon om fargene her og garntypene her.

Send inn din(e) designidé(er) innen utgangen av 15. juni til design@ninapetrina.no 

 

Frister og vilkår

Du vil få beskjed innen 20. juni om ditt design er med eller ikke. Plagget som skal fotograferes til heftet må være sendt fra deg senest 1. august.

Du må ha oppskriften ferdig skrevet og teststrikket innen 20. august. 

Heftet er planlagt publisert i løpet av høsten 2018

Kompensasjon for designet er gis etter satser som er avhengig av plaggets vanskelighetsgrad og størrelse. Det er 3 måneders sperrefrist. Plagget returneres til designeren i løpet av november 2018. 

Har du noen spørsmål, send meg gjerne en mail på post@ninapetrina.no