;

   

Har du lyst til å designe i gradienter?

Etter suksessen med den første samlingen med gradientdesign har jeg lyst til å lage nok en oppskriftssamling med design som viser frem det fantastiske med gradienter. Og jeg håper du har lyst til å være med å bidra med designforslag! 

Hvis du trenger litt inspirasjon kan du ta en titt på inspirasjonstavla på Pinterest. 

Se inspirasjonstavla på pinterest her!

Jeg ønsker design på alle typer plagg til voksne.

For å kunne vurdere din designidé trenger jeg:

  • en skisse av hvordan plagget skal se ut. Tegn gjerne plagget liggende flatt og slik du tenker det vil se ut på en person. 
  • bilde av en prøvelapp eller liknende hvis det er spesielle strukturer eller mønsterstrikk som inngår i designet. 
  • en beskrivelse av hvordan plagget strikkes (beskriv i grove trekk, strikkes det f.eks ovenfra og ned, raglan eller rundfelling osv).
  • å vite hvilket av Ninapetrinas garn du ser for deg vil fungere med ditt design, og hvor mye du trenger og i hvilken farge. Du finner mer informasjon om fargene her og garntypene her.

Du vil selvfølgelig få garnstøtte og mulighet til å sette sammen din egen gradient, hvis du ønsker det. 

 

Frister og vilkår

Send inn din(e) designidé(er) innen utgangen av 15. februar til design@ninapetrina.no (send gjerne inn før fristen også). Du trenger ikke ha ferdig oppskrift eller plagg til denne fristen. Kun et forslag.

Du vil få beskjed innen 20. februar om ditt design er med eller ikke. 

Plagget som skal fotograferes til boka må være sendt fra deg senest 15. april

Du må ha oppskriften ferdig skrevet og teststrikket innen 01. mai. Fristene er satt med tanke på å ha litt ekstra god tid til korrekturlesning, diagramproduksjon og fotografering. 

Boka er planlagt publisert tidlig høst 2019

 

Kompensasjon for designet er gis etter satser som er avhengig av plaggets vanskelighetsgrad og størrelse. Det er 3 måneders sperrefrist etter publiseringdatoen. Plagget returneres til designeren i løpet av høsten 2019. 

Har du noen spørsmål, send meg gjerne en mail på post@ninapetrina.no