Garnslipp

Trykk på bildet for å komme til bestillingssiden Trykk på bildet for å komme til bestillingssiden

Garnslipp

Åpnet mandag 04.02.2019 kl 18.00, stengte tirsdag 05.02.2019 kl 21.00.

Det er fremdeles noen ferdigfargede hesper igjen som kan bestilles frem til det er tomt på lager.

Dette var det siste garnslippet på en stund. Det var et slipp hvor noe av garnet var ferdig farget og klart for sending, og noe av garnet må forhåndsbestilles (garnet blir farget etter garnslippet er stengt for nye bestillinger). Alt garnet i samme ordre sendes samlet (garn som er ferdig farget sendes sammen med garnet som må farges når dette er ferdig).

Jeg starter å sende ut garnet så snart det er klart, og farger 1-2 farger/garntype pr dag, og det går også en dag pr farge til pakking. Det er svært mange farger å velge mellom, så av erfaring tar det en god stund før jeg er gjennom alle fargene. Det betyr at for de siste fargene som blir farget kan det ta opptil 6 uker, dvs at garnet som blir farget sist blir postlagt rundt midten av mars. 

 

Under finnner du informasjon om hvilke garnmengder som trengs til de ulike designene med i "Strikk Med Gradienter".

GARNMENGDER TIL STRIKK MED GRADIENTER

Bergblom

En 6x50 gr gradient med Tynn Norsk Pelsull eller Tynn Norsk Lammeull er nok til den fargede skjørtdelen til alle størrelser. I tillegg trenger du 100 gr ufarget garn til de tre minste størrelsene (XS-M) og 200 gr til de resterende størrelsene. Det ufargede garnet kan enten kjøpes nederst på siden, eller fra Hillesvåg Ullvarefabrikks faste farger (hhv Sølje og Vilje).

Blondefall

En gradient med 5x100 gram Tynn Rosy Merino holder til topp i alle størrelser, ønsker du tunika i str (L-XL) trenger du 6x100 gr.

En Strålende Genser

6x100 gram Mellomtykk Norsk Lammeull eller Mellomtykk Norsk Pelsull er nok til alle størrelser.

Fargeblokksjal

En 6x50 gr gradient med Tynn Norsk Pelsull eller Tynn Norsk Lammeull er nok til et sjal.

Fargeblokkskjerf

En 6x50 gr gradient med Tynn Norsk Pelsull eller Tynn Norsk Lammeull er nok til et skjerf.

Fjord Kimono

En gradient med 5x100 gram Tynn Rosy Merino holder til str XS-M,  6x100 gram Tynn Rosy Merino er nok til str L-XXL.

Hipp Stripegenser

Til str XS_M behøver man 2 pakker med 6x50 gr gradient med Tynn Norsk Pelsull eller Tynn Norsk Lammeull, og til str L-XXL trenger man 3 pakker. (Genseren strikkes med tråden lagt dobbelt.)

Korallsjal

En 6x50 gr gradient med Tynn Norsk Lammeull og 100 gram naturhvit Tynn Norsk Lammeull er nok til et sjal.

Marokkobluse

Str XS - Bestill en 6x50 gr gradient med Tynn Norsk Lammeull, og 100 gr naturhvitt garn. (Skriv i kommentarfeltet i kassa at du skal strikke Marokkobluse str XS, og om du ønsker at bunnfargen skal være i den lyseste av nyansene eller den mørkeste. Så farger jeg denne nyansen på de ekstra 100gr med naturhvitt i bestillingen). 

Str S- Bestill en 6x50 gr gradient med Tynn Norsk Lammeull, og 150 gr naturhvitt garn. (Skriv i kommentarfeltet i kassa at du skal strikke Marokkobluse str S, og om du ønsker at bunnfargen skal være i den lyseste av nyansene eller den mørkeste. Så farger jeg denne nyansen på de ekstra 150gr med naturhvitt i bestillingen). 

Str M - Bestill en 6x50 gr gradient med Tynn Norsk Lammeull, og 150 gr naturhvitt garn. (Skriv i kommentarfeltet i kassa at du skal strikke Marokkobluse str M, og om du ønsker at bunnfargen skal være i den lyseste av nyansene eller den mørkeste. Så farger jeg denne nyansen på de ekstra 150gr med naturhvitt i bestillingen).

Str L- Bestill en 6x50 gr gradient med Tynn Norsk Lammeull, og 250 gr naturhvitt garn. (Skriv i kommentarfeltet i kassa at du skal strikke Marokkobluse str L, og om du ønsker at bunnfargen skal være i den lyseste av nyansene eller den mørkeste. Så farger jeg denne nyansen på 200gr med naturhvitt, og 50gr farges til vrangborder i bestillingen).

Str XL -Bestill en 6x50 gr gradient med Tynn Norsk Lammeull, og 300 gr naturhvitt garn. (Skriv i kommentarfeltet i kassa at du skal strikke Marokkobluse str XL, og om du ønsker at bunnfargen skal være i den lyseste av nyansene eller den mørkeste. Så farger jeg denne nyansen på 250gr med naturhvitt, og 50gr farges til vrangborder i bestillingen)

Str XXL -Bestill en 6x50 gr gradient med Tynn Norsk Lammeull, og 350 gr naturhvitt garn. (Skriv i kommentarfeltet i kassa at du skal strikke Marokkobluse str XXL, og om du ønsker at bunnfargen skal være i den lyseste av nyansene eller den mørkeste. Så farger jeg denne nyansen på 300gr med naturhvitt, og 50gr farges til vrangborder i bestillingen)

Skjørt på Vranga

6x100 gram Mellomtykk Norsk Lammeull eller Mellomtykk Norsk Pelsull er nok til skjørtedelen i alle størrelser. I tillegg trenger du 100 gram naturhvit eller naturgrå til linningen i str S-L, og 200 gram til str XL-XXL.

Skumring

To pakker med 6x50 gram Tynn Norsk Lammeull eller Tynn Norsk Pelsull er nok til alle størrelser.