GARNSLIPP

Informasjon i forbindelse med garnslippet

Garnslippet åpnet 09.mai 2019 kl 18.00 og holdes åpent til 21. mai kl 23.00.

Dette er et garnslipp med garn du kan forhåndsbestille (som jeg farger etter bestilling).

Neste store garnslipp med håndfarget garn blir antakelig i slutten av oktober. Det kan komme sporadiske garnslipp før den tid med små mengder ferdigfarget garn, men ingen flere store med muligheten til å forhåndsbestille akkurat den fargen du ønsker på den garntypen du vil ha. (Dette er på grunn av jobbing med ny bok og farging til høstens strikkefestivaler.)

Hvis bestillingen din kun inneholder ferdigfarget garn og varer som er på lager sender jeg ordren din fortløpende. Hvis bestillingen din inneholder garn som må farges (merket "Forhåndsbestill") så sendes hele ordren samlet når garnet er ferdig. Del bestillingen i to hvis du ønsker å få det ferdige garnet tilsendt så raskt som mulig.

Garn som må farges har en leveringstid fra 1-6 uker pluss postgang fra bestillingsdatoen. Jeg begynner å farge garn fra bestillingene 13.mai og sender ut ordrene så snart de er klare.

 

__________________________________________________

Om garnpakker til Strikk med Gradienter

Jeg har satt sammen noen garnpakker med originale farger til de ulike designene fra boka. Disse garnpakkene inneholder kun garn til den gitte størrelsen i det aktuelle designet og ikke oppskrift. Oppskrifter fins i den trykte boka i denne nettbutikken, eller i ebokversjonen på Ravelry.com. Kjøper du trykt bok, får du ebok med på kjøpet (nedlastingskoder og veiledning ligger inne i boka).

Ønsker du andre farger enn originalfargene finner du garnmengder og garntype du trenger her "Strikk Med Gradienter". Du finner informasjon om hvilke garnmengder som trengs til de ulike designene når du følger lenken. 

 

__________________________________________________

Nettbutikken er også tilpasset kjøp med mobiltelefon og nettbrett, men opplever du tekniske problemer ved bestilling eller betaling anbefaler jeg å forsøke å bruke datamaskin i stedet.

Garnpakker til designene i Strikk Med Gradienter

Gradienter, spettete garn og flerfarget garn

Tynn Norsk Pelsull

Mellomtykk Norsk Pelsull

Tykk Norsk Pelsull

Tynn Norsk Lammeull

Mellomtykk Norsk Lammeull

Tynn Rosy Merino