GARNSLIPP

Velkommen til garnslipp 

Tusen takk for at du er interessert i det jeg lager. Jeg forsøker å legge ut så mye som jeg kan, men jeg rekker aldri farge, ta bilder av og legge ut så mye nytt som jeg skulle ønske. Jeg anbefaler deg derfor å ta kontakt med meg på epost (post@ninapetrina.no)  hvis det er noe du har lyst på som ikke ligger her. Noe du for eksempel har sett meg legge ut bilde av på Instagram. Jeg hjelper gjerne. (Obs, Jeg begynner å besvare eposter fra mandag 2.mars).

Garnslippet åpner 1.mars 2020 kl 18.00 og holder åpent hele mars.

Dette er det siste garnslippet før sommeren. Og på grunn av en travel høst er det usikkert når neste garnslipp vil bli. Alt garnet som kan bestilles er i utgangspunktet ordrevarer, dvs at de farges etter du har bestilt. Jeg farger og sender fortløpende, men vær obs på at det kan være opp til 1-3 måneders leveringstid på garnet.

Dette er fordi jeg har flere reiser til strikkefestivaler i mars/april som bryter opp arbeidet med fargingen. Hvis din ordre haster veldig (på grunn av at du f.eks skal på reise og vil ha garnet med deg) så skriv en kommentar om dette når du legger inn bestillingen, og send meg en mail om det på post@ninapetrina.no.

Oppskrifter fins i de trykte bøkene i denne nettbutikken, eller i ebokversjonen på www.ninapetrina.com Kjøper du trykt bok, får du ebok med på kjøpet (nedlastingskoder og veiledning ligger inne i boka).

For å se hvilke garntyper og garnmengder man trenger til designene i "Strikk Med Gradienter" og "Strikk Med Gradienter 2" trykk på denne lenken.

__________________________________________________

Nettbutikken er også tilpasset kjøp med mobiltelefon og nettbrett, men opplever du tekniske problemer ved bestilling eller betaling anbefaler jeg å forsøke å bruke datamaskin i stedet.

Håndfarget Tynn Norsk Pelsull

Hillesvågfarget Tynn Norsk Pelsull og Mellomtykk Norsk Pelsull

Håndfarget Mellomtykk Norsk Pelsull

Hillesvågfarget Tynn Norsk Lammeull og Mellomtykk Norsk Lammeull

Håndfarget Tynn Norsk Lammeull

Mellomtykk Norsk Lammeull

Tynn Rosy Merino, Tynn Merino Tvinn, Tynn Fransk Merino (utsolgt)

17.03.2020 - Er dessverre utsolgt for ufarget garn i disse basene.