Velkommen til garnslipp!

På grunn av avlyste strikkefestivaler og at showroomet er stengt i disse koronatider, sitter jeg med masse herlig garn som egentlig skulle bli med meg på tur rundt om i landet i løpet av våren. Disse godbitene legger jeg derfor heller ut i nettbutikken!

Så selv om vi ikke får anledning til treffes på strikkearrangementer på en stund - så kan man jo handle trøstenøster på nett! Jeg byr opp til et fargesprakende og digitalt "Ninapetrina garnmarked" her i nettbutikken! Og så kan de som ønsker det dele bilder av garn og strikkeprosjekter på Ninapetrinas sosiale medier - jeg setter veldig stor pris på å se hva dere tryller frem av garnet!

Alt garnet du finner her er ferdig farget og klart for å sendes ut etter bestilling. Jeg pakker og sender ordre tirsdager. 

PS. Det er nå gratis frakt for ordre over 1500kr!

Inspirasjon og oppskrifter

Har du kjøpt en gradient og lurer på hva du skal strikke av den? For inspirasjon og for å se hvilke garntyper og garnmengder man trenger til designene i "Strikk Med Gradienter" og "Strikk Med Gradienter 2" trykk på denne lenken.

__________________________________________________

Nettbutikken er også tilpasset kjøp med mobiltelefon og nettbrett, men opplever du tekniske problemer ved bestilling eller betaling anbefaler jeg å forsøke å bruke datamaskin i stedet.

    

   

Tykk Norsk Pelsull

Mellomtykk Norsk Pelsull

Tynn Norsk Pelsull

Mellomtykk Norsk Lammeull

Tynn Norsk Lammeull

Tynn Fransk Merino

Tynn Merino Tvinn

Tynn Rosy Merino